Op zaterdag 28 augustus komen Bart & Debbie op bezoek en gaan we een echt Zuid Afrikaans gerecht proberen: Bobotie. We hebben goede dingen gehoord over de Bobotie-versie van Knorr.
Vandaar dat we "een beetje van Knorr en een beetje van onzelf" gaan proberen.
Hopelijk wordt het een smakelijk eten.
Gezellig wordt het zeker!
TIP: kook de sperzieboontjes van te voren even, of blancheer ze. Anders blijven ze te 'knapperig'.
On Saturday Bart & Debbie will visit us, and we're going to enjoy a real South African dish: Bobotie. We heart possitive things things from the Bobotie of Knorr (see picture).
Therefore we'e going to try "a little bit of Knorr and a little bit of ourselves".
Hopefully we will enjoy our dinner. But it will be homy for sure.
TIP: You should cook the green beans before. Otherwise they remain too 'knapperig'.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Hartelijk dank voor je reactie.
Thank you for your feedback.